15. joulukuuta 2017

Koristeluvinkki: Pakkausnauhat käyttöön


Eilinen postaus oli ruusujen täyteinen ja tänään jatketaan vähän samoilla fiiliksillä. Ajattelin vinkata nimittäin näppärästä koristeluvinkistä, jota olen harrastanut jo pitkään!

Minulla on ollut pikkutytöstä saakka tapana säästää kaikenlaisia koristenauhoja ja lahjapapereita, joita tulee esimerkiksi joidenkin pakkausten mukana tai sitten lahjapaketeista. Tuntuisi jotenkin niin kurjalta heittää pois esimerkiksi ystävän suunnitteleman lahjapaketin materiaaleja, vaikka toki paperia ja nauhaa tähän maailmaan mahtuukin. Mutta juuri siksi sisäinen luontoa säästävä Jenna nostaakin päätään ja varastoi siistit pakkaukset talteen! Käytän niitä esimerkiksi vaatekaapissa säilytyslaatikkoina tai sitten saatan paketoida jonkin oman lahjan uusiokäyttämällä näitä varastoituja tamineita. Toki silloin teen paketista omannäköiseni, mutta ymmärsitte varmasti pointin. Kierrätys siis kunniaan, paperi kerrallaan! :DKolmas tapa, jolla uusiokäytän erityisesti satiinisia lahjanauhoja on pyöräyttää ne rusetille esimerkiksi maljakon tai lasipurkin ympärille. Nauhoja voi käyttää myös kattauksissa sitomalla ne rusetiksi esimerkiksi viinilasin jalkaan ja kun nauhat ovat keskenään erilaisia, jokainen vieras tunnistaa omansa. Näissä kuvissa olevissa maljakossa ja viinilaseissa on Balmuirin että Finlaysonin Kiseleff-sarjan nauhat ja ne tuovat kivaa pientä twistiä olohuoneen pöydälle. Helppo ja nopea tapa siis tuoda hieman koristelua arkeen, vai mitä sanotte?Tunnustaudutteko tekin lahjapakkausten varastoijaksi ja jos tunnustaudutte, miten käytätte ne uudelleen?


SHARE:

10 kommenttia

 1. Tassu nousee! Kyllä kyllä 😎 varsinkin nauhat 😅 mutta välillä papereita myös 🤗 ei niitä raaski heittää pois 💗

  Ihanasti olet käyttänyt kauniita nauhoja 💖

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinua oikeastaan ajattelinkin, että varmasti voit samaistua pakkausmateriaalien keräämiseen talteen! :)

   Poista
 2. Täällä harrastetaan aivan samaa nauhojen hamstrausta! 😍😃

  VastaaPoista
 3. Hyvät vinkit ja oikeasti kierrätys rulez. Ps. blogissani on haaste sinulle ;) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kierrätys todellakin rulez! Kiitos Maiju, palaan haasteeseesi varmasti! <3

   Poista
 4. Moi!

  Me kierrätetään paljon ja pyritään muutenkin elämään ympäristöystävällisesti. Omia kulutustottumuksia olemme myös pohtineet ja panostamme kestäviin, laadukkaisiin materiaaleihin. Pyrin uusiokäyttämään mahdollisimman paljon eri tuotteita, joten tääläkin säästän pakkausmateriaaleja.

  Upeita kuvia olet ottanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Mahtavaa! Kierrättämällä ja kulutustottumuksia pohtimalla voi säästää todella paljon ympäristön varoja ja osoittaa välittävänsä maapallosta. <3

   Poista
 5. Ihanaa että joku muukin hamstraa nauhoja! Itse olen lapsesta asti säästänyt kaikki nauhat. Leikkelin jopa aikoinaan vaatteista nauhat aina irti ja säästin ne myöhempää käyttöä varten.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaatteiden ripustusnauhoistakin saa aikaan vaikka mitä! :D Mahtava idea!

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig