5. joulukuuta 2017

Rento petaus


Blogiluonnoksissani on melko paljon postauksia, joita en ole jostain syystä ehtinyt tai muuten vain tullut julkaisseeksi. Kuvat näihin luonnoksiin on otettu jopa kuukausia sitten ja ajattelinkin alkaa niitä pikkuhiljaa julkaisemaan. Blogin tulevien muutosten jälkeen postailen näitä aiempia kuvia ristiin uudempien kanssa, joten älkää ihmetelkö vanhan vesileiman kanssa eteenne ilmaantuvia kuvia. Toisaalta tällainen "kuvapankki" on hyvä olla olemassa talvikuukausien pimeimpiä aikoja varten, jolloin valon määrä rajaa armottomasti kameran ottamista esille.


Nämä kuvat otin muistaakseni viime keväänä, jolloin meillä oli tuo Dc Fixistä kyhäämäni sängynpääty. Pussilakanoina on Familonin superpehmeät tummanharmaat pellavalakanat ja blogiyhteistyönä saatu Lapuan Kankureiden Eskimo-villahuopa. Tuo villahuopa on sängyllämme 24/7, koska rakas karvatassumme nukkuu sen päällä niin päivä- kuin yöunensa. Me kaikki kolme nukumme siis yhdessä ja taisinkin joskus kirjoittaa, kuinka kisu tuntuu vievän sänkymme pinta-alasta eniten tilaa. Ja mehän sitä tilaa tietenkin hänelle annamme (jep, äidinkielen opettajani kauhistuisi, jos saisi tietää puhuttelevani kissaamme hän-muodossa). 


Uppoaako teihin muuten enemmän tällaiset vähän rennommat petaustyylit vai ennemmin huolitellummat, hotelimaiset petaukset? Itse pidän molemmista vähän fiiliksen mukaan. Toki on myös niitä päiviä, jolloin sänkymme on koko päivän petaamatta - sinänsä saavutus tällaiselle aiemmalle maton hapsujen suoristajalle. ;)
SHARE:

4 kommenttia

 1. moi!

  Noi familon pussilakanat ovat niin ihanat! Meiltä löytyy juuri samanlaiset ja ollaan oltu kyllä tosi tyytyväisiä. Lisäksi toi harmaansävy on musta ihan täydellinen. Ite suosin yleensä rennompaa petaustyyliä, mutta en voi kieltää, että välillä sellainen siistimpi hotellipetaus on luksusta arjen keskellä.

  Voi kumpa voisin tuoda täältä auringon mukanani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linjojen kautta välittyi auringonsäteet perille, sillä tänään täällä koto-Suomessa aurinko helli meitä säteillään! Joten kiitos terveisistä! :)
   Sama juttu minulla. Arkena tulee pedattua sänky hieman rennommin mutta esimerkiksi pussilakanoita vaihtaessa tulee pedattua sänky huolitellummin. MIstä lie johtuu, hahah!

   Poista
 2. Varsin tutun kuuloista, että tilaa annetaan kisulle 😂♥️ meillä ääri harvoin on niitä hetkiä että molemmat olisi kanssamme sängyssä mutta joskus harvoin niinkin 🤗 mutta kun yksi on niin kummasti se tilaa vie ♥️

  I h a n a petaus! ♥️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kisut myös osaavat ottaa sen oman tilansa. Milloin on katti selällään ketarat levällään tai sitten makoilee poikittain mahdollisimman pitkänä, hahahaa!

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig