3. joulukuuta 2017

Viikonlopun tunnelmia


Meillä oli Heikin kanssa eilen X-päivä (kalentereissamme X=vapaapäivä). Heräiltiin aamulla ilman kelloa, syötiin rauhassa aamupala, järjesteltiin kotia ja iltapäivästä lähdimme kaupungille syömään. Friends & Brgr Mikonkadulla on vaan niin hyvä, ettei siihen kyllästy! Tosin tilauksen jälkeen saimme jonotella vapaita istumapaikkoja harmillisen pitkään, joka tietenkin selittyi viikonlopun ostosruuhkalla. Jälkkärit kävimme nauttimassa Paulig Kulmassa, joka on todella kiva kahvila keskellä Helsinkiä. Suosikkini siellä on raakakaakao, jonka eilenkin hymysuin nautin.

Illasta meille tuli hyvä ystävämme ja katsoimme leffan syöden suklaata ja vaihdoimme kuulumisia. Katri toi meille aivan ihanan ruusukimpun, johon tänäänkin silmäni ovat olleet aivan liimautuneina. Eikö olekin vain hurmaavat kukkakaunottaret parissa seuraavassa kuvassa!Tänään aamupäivän menojen jälkeen tulimme kotiin tekemään ruokaa ja Heikki lähti käymään levymessuilla. Sillä aikaa minulle iski inspis kuvata hieman kotia, vaikka sään puolesta meinasinkin ensin hylätä koko ajatuksen. Tällaisena harmaana talven jälkeisenä päivänä (eilen etelässä oli siis talvi, mutta se katosi yhtä nopeasti kuin tulikin) on todella haastellista saada ikuistettua kuviin muuta kuin kohinaa. Itselläni on tässä vielä paljon oppimista sekä kameran käytössä että tekniikassa. Mutta se valokuvausharrastuksessa onkin niin koukuttavaa; koskaan ei ole valmis vaan aina on uutta, mielekästä opittavaa.Loppuun muistutus vielä käynnissä olevasta sydänarvonnasta. Arvon voittajan huomenna ja siihen liittyen luvassa on pieni ylläri. ;)

Ps. Lupasin muutama postaus takaperin linkittää tänne lukemani mielenkiintoisen blogitekstin persoonallisesta kodista, mutta en onnistukaan enää löytämään kyseistä kirjoitusta! Toivon, että se jossain kohtaa tulee vielä vastaan ja toivottavasti pian. Pahoittelut siis, etten pystynytkään sitä vielä tänne kertomaan!
SHARE:

6 kommenttia

 1. Täällä myös kameraan tartuttu tänään, vähän kiikunkaakun tuloksella yllättäen samasta syystä 😂 yritin kuitenkin kovasti 🤗

  Sinä olet onnistunut aivan loistavasti, eikä todellakaan voisi uskoa, että kuvat on otettu harmaana päivänä ❤ siis WAU! ❤

  Ihana postaus idea//ajatus muutenkin tässä postauksessa 💖

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä vuodenaika on varmasti jokaisen blogin pitäjän painajainen! :D Mutta aina tästä ajasta jotenkin selvitään ja keväällä valon lisääntyessä tulee vastavuoroisesti oltua lähes tauotta kiinni kamerassa, heheh! Kiitos sanoistasi ihana, arvostan! <3

   Poista
 2. Moii! Ihanan kevyt ja soljuva teksti! Ja kuvat yhtä kauniita kuten aina. Ah mä rakastan friends and brgr:ia, mutta se on kyllä useasti ihan tupatem täynnä. Harmi, että stadissa ei ole kuin yksi kyseinen ravintola. Naughty burger on kyllä edelleen mun lemppari stadissa, mutta toi friends and brgr on toinen tosi hyvä vaihtoehto.

  Se on tärkeää, että on päiviä, jolloin ei ole mitään valmista ohjelmaa. Etenkin kun itsekin teen vuorotyötä niin välillä yhteinen aika ja yhteiset vknloput jäävät vähiin.

  Auringonsäteitä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos auringonsäteistä, ne tulivat pikana perille ja buustasivat välittömästi tätä harmaata loskapäivää! :) Yhtä lailla kauniit sanasi loistavat radioaaltojen kautta, kiitos! <3

   Naughty burgeria moni on kehunut. Ehkä se menee testiin seuraavan kerran. :) Friends & Brgrin tilat saisivat kyllä heittämällä olla suuremmat. Toki sen suuruista liiketilaa ei noin vain (varsinkaan ytimestä) hevin löydy.

   Leppoisia hetkiä sinne!

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig