21. tammikuuta 2018

Viime päivien parhaita


Kuluneisiin viime päiviin on pujahtanut todella monia mieltä lämmittäviä tapahtumia, sattumia ja kohtaamisia. Jotta muistaisin ne pidempäänkin, halusin kirjoittaa ne ylös huonompia päiviä varten. 

° Pieni hetki bussissa. Vieras ihminen istahti viereeni täpötäydessä bussissa ja alkoi spontaanisti juttelemaan. Samalla kun maisemat vaihtuivat ohitsemme, hän kertoi lyhyesti kovan elämäntarinansa ja miten se tällä hetkellä näyttää kuitenkin valoisalta ja toivoa olevalta. Yritin kuunnella häntä parhaani mukaan ja kertoa oman elämäni kivijalasta. Kun tiemme erkanivat, hän kohteliaasti kiitti jutteluhetkestä ja tunne oli molemminpuolinen. 

° Isovanhempien rakkaus. Tämän viikon perjantaina mummi halasi toistuvasti vakuuttaen ikuista rakkauttaan. Hän tekee sen joka viikko, mutta tällä kertaa vieläkin lujemmin ja syvemmälle silmiin katsoen. Hänen ja ukin luja rakkaus elämään, läheisiin ja ystäviin on jotain uskomattoman arvokasta ja jaloa. <3


° Oma toipuminen. Sosiaalisten tilanteiden peloista pitkään kärsineenä huomasin rohkeuteni uusien ihmisten seurassa hieman taas kasvaneen. 

° Mahdottomasta mahdolliseksi. Pitkäaikainen haaveeni aloittaa eräs hanke näyttää kuin näyttääkin täysin mahdolliselta! Vaikka olin jo ehtinyt haudata tämän unelman toteutumisen, kaikki sen tiellä olevat esteet tuntuvatkin nyt kaikkonevan yksi kerrallaan. Olen saanut tähän projektiin myös todella paljon tukea, erityisesti Heikiltä. <3

° Toisen matkustajan ystävällisyys. Juostessani kiireellä bussiin, matkaan juuri astuva nainen näki pikaiset askeleeni ja piti minulle ovea auki. Todella ihana ele!

° Läheiset ihmissuhteet.  Ystävien kanssa vietetty aika niin nyyttäreillä, museossa, syömässä, häämessuilla ja liikkuessa on tallettunut syvälle sydämeeni. <3


° Karvainen kaverimme. Se tunne, kun Rönni on hypännyt nyt kaksi kertaa oma-aloitteisesti syliini on ollut ihan uskomaton!

° Vanha uusi vaate. Löysin vaatekaapistani sinne unohdetun jakun, joka tuntui jälleen kuin uudelta!

° Ylpeänä rakkaasta siskosta. Vietimme siskoni valmistujaisia ihanassa seurassa superidyllisessä ympäristössä. Otimme samalla myös valmistujaiskuvia, josta alla oleva on yksi suosikeistani.


° Jätskiöverit. Kylläpä maistui jäätelö pitkästä aikaa nautittuna hyvältä!

° Lisääntynyt päivänvalo. Jo muutaman minuutin valoisan ajan lisääntyminen on yllättänyt positiivisesti!


Toivon, että myös teidän päiviinne on mahtunut lukuisia hyviä hetkiä ja tuokoon pian alkava uusi viikko niitä myös kosolti mukanaan! <3
SHARE:

8 kommenttia

 1. Ihanan positiivinen postaus! On tärkeää, että hektisessä arjessa pysähtyy miettimään niitä hyviä asioita . Sen sijaan, että keskittyisi valittamaan ja miettimään kaikkea mikä on huonosti. Se on nimittäin tosi kuormittavaa ja kuormittaa myös muita.

  Hyvää yötä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta. Asenteemme, ajatuksemme ja tekomme vaikuttavat paitsi itseemme niin myös muihin. Tuo oli hyvä näkökulma. :)

   Poista
 2. Ihana postaus! <3
  Kauniit sisarukset!

  VastaaPoista
 3. Ui miten ihania juttuja <3 Aivan kuten sun blogikin - jäin lukijaksi!

  http://erelkee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Erja kauniista sanoistasi ja lämpimästi tervetuloa!

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig