24. helmikuuta 2018

MILLAINEN UUSI YÖPÖYTÄ?


Tätä kirjoittaessani yritän väkisin pitää silmiäni auki vielä sen verran, että saan postauksen vielä tämän päivän päätteeksi julkaistua. Sitten suljen silmäni ja veikkaan, ettei kovin kauaa tarvitse odottaa höyhensaarille seilaavaa laivaa. Olimme nimittäin tänään yhden läheisimmän ystäväni kanssa koko iltapäivän Lammassaaressa ja happitasot tulivat siellä erittäin hyvin täytettyä. 
Pakkaspäivä vierähti kiipeillessä lintutorniin, juodessa kuumaa juomaa termarista, kävellessä jäällä ja puhuessa kaikesta mahdollisesta taivaan ja maan väliltä. Minun ja N:n kanssa ajatukset kulkevat aina tuhat kertaa nopeampaa kuin sanamme, joten myös puheenaiheemmekin poukkoilevat sen mukaan. Mutta se onkin ihan parasta, että ensin voi vaihtaa ajatuksia kyyneleiden vieriessä poskilla ja seuraavaksi nauraa vatsat kipeiksi. Sitä on ystävyys. <3

Mutta palatakseni postauksen aiheeseen (ja vielä kun saan suhteellisen ymmärrettävää tekstiä tänne naputeltua) minun tekee mieli kysäistä teiltä vinkkejä pikkuruiseen pulmaani. Niin monet kerrat olette heitelleet hyviä ideoitanne ilmaan, joten jos saisin teitä taas hiukkasen vaivata?Meidän makkari kaipaa mielestäni jotain pehmentävää elementtiä eli jotain sellaista, joka toisi sen sisustukseen lämmintä ja keveää kodikkuutta. Tarkoituksena on maalata huoneen seinät pehmeällä valkoisella ja samalla myös raikastaa nuo kuluneet kamalat lattialistat (yök). Matto olisi myös ihana vaihtaa esimerkiksi vaaleaan paimentolaismattoon tai tähän samaan Ikean Morumiin mikä meillä nyt on, mutta beigeen. Sängynpäätyyn voisi lisätä vielä pari vanukerrosta ja ommella hupun greigen värisestä pellavasta. Tykkäisin myös helmalakanasta, mutta edellisen tarratessa Rönnin kaikki irtokarvat itseensä, ajatus ei oikein houkuttele. 

Mutta suurin mietinnän aihe on meidän yöpöydät tai no, vain yksi yöpöytä. Näiden kuvien ottamisen jälkeen nimittäin suunnitelmat oman yöpöytäni suhteen selkiytyivät (kirjoittelen siitä myöhemmin) mutta Heikin yöpöydän tilalle olisi hakusessa jokin muu malli, mutta mikä?Nämä Ikean Seljet ovat palvelleet meitä oikein mallikkaasti, mutta sirosta olemuksestaan huolimatta ne vievät yllättävän paljon tilaa muutenkin pienestä makuuhuoneestamme. Yhden tällaisen tilalle olisi siis ajatuksena löytää sellainen pöytä, joka olisi muotokieleltään pehmeämpi, siinä olisi vedettävä laatikko, väri olisi valkoinen ja tyyli olisi yksinkertainen muttei kolkko. 

Että tällaisilla speckseillä olisi tarkoitus lähteä liikkeelle! :D Voisihan pöydän tuunata toki itsekin, mutta oma ideariiheni lyö aivan tyhjää miten sen voisi toteuttaa. Perunalaatikko-yöpöytäkin on jo kokeiltu, joten se ei tällä kertaa nappaa. Mutta ehkä joku muu ratkaisu voisi saada tuulta alleen?


Jos teillä siis on heittää hyviä ideoita kehään niin otan ne iloiten vastaan Ei olisi ensimmäinen kerta, kun te viisaampina osaisitte ratkaista jonkin itselleni täysin mysteerina olevan pulman! :)

Kiitos jo etukäteen! 


SHARE:

6 kommenttia

 1. Kuvat ovat niin k a u n i i t a tässä postauksessa että miten sen sanoisi paremmin? ♥️

  Tuo helmalakana asia puhututtaa täälläkin yllättäen, mutta en osaa ilmankaan olla. Joten tarraharja on kovassa käytössä 😅 onneksi tytöillä on aikalailla pari reittiä josta menevät sängyn alle niin kohtuu helppo ottaa karvat pois. 🤗

  Täällä harkinnassa myös uusi matto kun edellinen jo ärsyttää, nyt kun se uusi yöpöytä tuli niin lumipallo efekti lähti liikkeelle 😅

  Ihanaa sunnuntaita ♥️

  VastaaPoista
 2. Pieni kysymys tähän väliin, ootko pitäny nettikirppistä enää 11/16 jälkeen? Silloin ostin sulta yhden laukun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Kate, kiva kuulla sinusta! :)
   Muistaakseni viime keväänä minulla oli joitain kirppistavaroita blogin Facebook-sivuilla myynnissä, mutta sen jälkeen ei ole ollut. Laitan nykyään tavaraa ja vaatteita suoraan kiertoon ystäville ja tutuille, jotka sattuvat tarvitsemaan. Jostain kumman syystä niitä ylimääräisiä tekstiilejä ja tavaroita aina jostain löytyy! :D

   Poista
 3. Moi!

  Kauniita kuvia! Mitä aijotte tehdä vanhoille yöpöydille? Itse löysin meille syksynä uudet yöpöydät kierätyskeskuksesta. Ne ovat sellaiset rouheat, elämää nähneet, valkoiset yöpöydät. Kuren oon sanonu, niin en kokoajan halua ostaa uutta ja uutta. Ja ylipäätään pohtia omia valintoja, kaikessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle! Kuvien ottamisen kanssa on ollut hieman haasteita, kun paras objektiivini vaurioitui ja joudun nyt käyttämään pelkästään lyhyttä linssiä. Kuvien laatu ei siis ole sitä mitä itse toivoisin, mutta en anna sen haitata bloggaamisen iloa. :)

   Emme ole vielä päättäneet, mitä teemme yöpöydille. Olen tullut jopa sellaiseenkin ajatukseen, että pitäisimme sittenkin tuon yhden kappaleen ja toisen voisi antaa sitä tarvitsevalle.

   Muistan hyvin aiemman keskustelut kulutustottumuksista ja ekologisuudesta. Olet kannustanut siinä minua todella paljon ja ajattelinkin yrittää löytää tulevat kesävaatteeni käytetettyinä. Suunta onkin pian ReLove-kirppis! <3

   Poista
 4. Moi! Onpa ihana kuulla, että olet oikeasti miettinyt keskusteluitamme! 💛 se tuntuu olevan aika harvinaista herkkua nykypäivänä.

  ReLove on ehdottomasti mun yks lempparikirppiksistä ja voin hyvin uskoa, että pidät siitä myös. Asumme aivan kivenheiton päässä ReLovesta, joten siellä tulee poikettua useasti.

  Tämä maailma kaipaisi lisää sinunlaisia aitoja sydämellisiä ihmisiä! 💛

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig