18. maaliskuuta 2018

HUULIPUNAJUTTUJA


Viimeisestä kosmetiikka-aiheisesta blogipäivityksestä onkin kulunut jo tovi, joten tässä olisi pari kuvaa tämän hetken lempparihuulipunistani. Tai no, siivottuani pois iän ikuisen vanhoja hylsyjä nämä ovat tämän hetken ainoat punani, joita on kyllä ihan riittämiin.

Voin sanoa olevani aika maltillinen meikkaaja. Siinä missä esimerkiksi pari vuotta sitten jaksoin taivuttaa ripset ja lisätä silmiini sekä ylä-, että alarajaukset, tällä hetkellä riittää vain ripsari ja kulmien vahvistaminen. Huulipunia tykkäänkin sitten vaihdella ihan fiiliksen että päivän mukaan ja varsinkin kesää kohden huomaan tarttuvani aina vain punaisimpiin purtakoihin.En voi sanoa olevani meikeissä merkkiuskollinen, mutta kas kummaa miten Maybellinen ja Lumenen punat johtavat tätä "kisaa" aika lailla 6-0. Yksi käytetyin punani on ehdottomasti Maybellinen numero 900 Pink Pop, jota minulla on varastossa kolmen hylsyn verran. Tämä puna on kuvassa kaikkein oikeanpuoleisin, eli se on hyvin pinkki ja runsaspigmenttinen.

Alimmainen puna tässä rykelmässä on kaikista punaisin, eli saman merkin numero 527 Lady Red, joka on todella klassinen ja näyttävä sävy.

Näiden kahden väliin jää rykelmän vasemman puoleinen 148 Summer Pink, joka on aivan nimensä mukainen ja sen vieressä on ihanan vadelmainen Lumenen 102 Hehku. 

Nuden väriset sävyt ovat myös kauniita ja omat nudeni ovat Lumenelta ja Mary Kaylta. Näistä hieman vaaleampi on Lumenen numero 3 Järvellä ja tummempi Mary Kayn Barely Nude. Silloin jos innostun panostamaan silmämeikkiin valitsen hillikkeeksi jomman kumman näistä.


Huulikiiltoja onkin sitten aika lailla enemmän kuin huulipunia. Kiilloissa olen tykästynyt erityisesti huulikiiltokyniin, joita on tosi näppärää käyttää.

Huulikiillot alkaen vasemmalta puolelta ylhäältä alas:

Lumene Lip Color True Passion numero 1 Valon Leikki
Lumene Natural Code Candy Smile Nude
Lumene Raspberry Miracle Lip Sorbet numero 19 Aurinko valaisee
Lumene heleyttävä huulivoide numero 3 Tuoksutarha
Lumene Raspberry Miracle Lip Sorbet numero 16 Villivadelmia

Oikean puolimmaiset huulikiillot ylhäältä alas:

Lumenen Arctic Glow numero 03 Kimmellys
Lumenen Lip Color numero 5 Ylellinen tunne
Lumene Lip Oil numero 100 Hohde
Nyx Soft Matte Lip Cream numero 08 San Paulo
Nyx Soft Matte Lip Cream numero 07 Addis Ababa
Lumene Arctic Glow numero 01 SäihkeMinusta on ihanaa, kun huuliväreillä voi korostaa sopivalla tavalla omaa tyyliä ja naisellisuutta. Onko teillä samansuuntaisia ajatuksia meikkaamisesta?SHARE:

4 kommenttia

 1. Samoilla linjoilla mennään täälläkin, ja pieni suihkaus tuoksua, niin avot se on siinä. :D

  VastaaPoista
 2. Moi! Ihania kuvia! Rakastan huulipunia ja ei varmaan päivääkään, että en niitä käyttäisi. Oletko kokeillu macin punia? Ne ovat mun ehdottomia lemppareita! Nyxin lip creamit ovat olleet myös ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Huulipunat ovat ihan parhaita asusteita ja niin vaivattomia vaihtaa päivän tai fiiliksen mukaan! :) Olen ollut monesti aikeissa ostaa jonkin Macin punan, koska niitä on niin paljon kehuttu! Ehkä kesäksi voisi ajatella merkiltä jotain koralliin taittavaa. Kiva oli kuulla sinulta niitä käyttökokemuksia. Kiitos paljon!

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig