12. maaliskuuta 2018

KARVATAKISSA


Huolimatta siitä, että elämme virallisesti keväässä, jaan taannoisen asuni, joka on eittämättä hyvin talvinen. Näissä kuvissa kevätaurinko pilkahtelee jo lämmittävillä säteillään, mutta paksu tekokarvainen takki ei silti ollut liikaa paukkupakkasten yllättäessä. Tämä talvitakki onkin varmaan paras alenalen löytöni ikinä, sillä sen alla ei palele ja on lämmittävyydellään päihittänyt jopa untuvatakkini!Kameran takana on rakas ystäväni Noora, jonka kanssa kävimme haistelemassa kesää Kaisaniemen Kasvitieteellisessä puutarhassa. Suosittelen lämpimästi paikkaa, mikäli kesää on jo niin ikävä, ettei sen tuoksua malta odottaa. Saisipa miljöössä ikuistettua myös upeat juhlakuvat, mikäli esimerkiksi hää-, tai valmistujaiskuvaukset ovat ajankohtaisia!

Kuvat: Noora Salonen, editointi minä


Takki / H&M
Pusero / H&M
Farkut / H&M
Pipo / Zalando
Huivi / Balmuir
Sormikkaat / H&M
Laukku / Zara
Kengät / Timberlane


SHARE:

2 kommenttia

 1. Moi! Miten ihana takki! Olen itse etsinyt vastaavanlaista. Ja pidän kovasti sun tyylistä muutenkin, klassisen kaunis!

  Hyvää yötä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä takki oli kyllä todellinen löytö! Ja kiva kuulla, että voit inspiroitua tyylistäni. Uskon, että meillä on kanssasi hyvin samanlainen maku! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig