25. maaliskuuta 2018

PUUTERINPUNAINEN KUKKAPUSERO


Joskus voi silmät osua oikeaan aikaan oikeaan paikkaan. Tällainen hetki tuli vastaan tällä viikolla setatessani Instagram storieseja. Fashion Minimalistin upea Anna oli nimittäin juuri postannut blogiinsa kirppiksen, jossa hän laittoi myyntiin toinen toistaan kauniimpia vaatteita, kenkiä ja kodin tavaraa. Annan tyyli on ihastuttanut minua niin kauan kuin vain muistan ja siksi tiesin. että hänen vaatemakunsa kohtaisi omani. 

Kirpputorin antia selatessani ihastuin hänen käyttämättömään puuterinpunaiseen puseroon, jonka kukkakuosi ja yksityiskohdat hihoissa ja kauluksessa sopisivat omaan tyyliini just eikä melkein. Laitoinkin Annalle heti viestiä mahtaisiko pusero olla vielä vapaana ja jos hyvällä tuurilla olisi, vaatekaappissani olisi sille välittömästi kolo valmiina. Ja niin vain pusero vaihtoi seuraavana päivänä omistajaa ja pääsi myös samana päivänä käyttöön. Instagramissa saatoittekin siitä pienen vilauksen nähdä. Ai että kun olen tähän löytöön tyytyväinen etenkin, kun kukkakusoinen vaatekappale oli tämän kevään haavelistallani! Tein sattumoisin myös muita vaate- ja kenkälöytöjä niin Kierrätyskeskuksesta kuin tuttavan vaatekaapista ja ajattelinkin niiden innostamana käynnistää joku päivä blogihaasteen, johon kokoan asuni täysin second hand-löytöinä. Samalla voisin kannustaa muitakin bloggaajia jakamaan omia näkemyksiään kierrätyskulttuurista ja kuluttamisesta ja siitä, tarvitseeko vaatteiden olla aina uusia. Miltä tällainen tempaus kuulostaisi? 

Itselleni kierrätys tuntuu nostavan arvona päätään ekologisuuden ja maapallon varojen kannalta. Niin sitä ajatukset iän myötä tuntuu muuttuvan kertakäyttökulttuurista maltillisempaan kuluttamiseen. Ja hyvä niin. 


SHARE:

10 kommenttia

 1. Moi!! Voi että, miten KAUNIS pusero! Mulla on vähän samantyylinen, mutta musta. Tuo olisi upea tähän vuoden aikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heip! Eikä vain olekin - jotenkin niin herkkä ja kaunis ja naisellinen. <3 Voin myös kuvitella, että sinun omasi on varmasti aivan ihana!

   Poista
 2. Onpa kaunis pusero ja ihan sinun näköinen♡ Minäkin kannatan vaatteiden kierrätystä ja olen tehnyt monia hyviä edullisia löytöjä kirppiksiltä:) Aina ei tosiaankaan kannata ostaa vain uutta kaupasta, vaan parhaat löydöt tekee monesti ihan muualta😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinn blogisi asukuvat ovatkin olleet yhtenä inspiraationani second hand-shoppailuun! <3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Minulle kävi uskomaton tuuri, että ehdin tämän huomata itselleni! <3

   Poista
 4. Upea pusero, ihan justiin sun tyylinen <3 Musta on tullut nyt opintojen myötä todella pihi vaatteiden ostaja ja ostankin nykyisin melkein kaikki vaatteet second handina. Toki vaatiihan se enemmän vaivaa, mutta palkitsee kyllä, kun tekee hyviä löytöjä :) Täksi talveksi tarvitsin uuden toppapuvun ulkoiluun ja pihatöihin, niin löysin facebook kirpparilta 6 eurolla mustat, "ei minkään merkkiset", hyväkuntoiset toppahousut. Ja koska housut olivat niin halvat, niin "panostin" samaiselta facebook kirpparilta löydettyyn tekniseen Peak Performancen toppatakkiin, joka oli täysin uudenveroinen, mutta hintapyynti neljäsosa uudesta :) Ja ne päällä on ollut kyllä hyvä touhuta ulkona koiran kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Jossu! Ihana kun kerroit ajatuksiasi second hand-shoppailuun liittyen! Siis wau mitkä löydöt olet todellakin tehnyt! Eikö olekin muuten jännää huomata, että pienellä vaivannäöllä on mahdollista pukeutua laadukkaammin mutta silti vähemmillä euroilla! :D Oma innostukseni käytetyn ostamiseen on myös ekologisuus, joka iän myötä on noussut v arvoksi.
   Kiitos kun kommentoit! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig