14. maaliskuuta 2018

TEKOKUKKIA PAPERIPUSSISSA


Siitä lähtien kun pesäämme muutti karvainen kehrääjämme, aidot kukat ovat pikkuhiljaa vaihtuneet epäaitoihin. Tämä ihan siitä syystä, että kissalle myrkyllisiä kukkia on pitkä lista, josta varsinkin liljat voivat olla jopa tappavia. En siksi halua ottaa riskejä varsinkaan edellä mainitun kukkalajin kanssa, joten tekokukat ovat toimineet mainioina vaihtoehtoina. Näistä suosikkejani ovat olleet Amanda B:n hortensiat ja nyt nämä kuvissa näkyvät Ikean Smyckat. Olenkin ollut positiivisesti todella yllättynyt, kuinka aidoilta nämä tekokukkaset näyttävät. Vai mitä sanotte näistä kahdesta tekoliljasta ja tuosta yhdestä pidemmästä, jonka nimeä en nyt muista?
Mitä mieltä te olette tekokasveista? Ovatko ne ehdoton no-no, vai ihan varteenotettava vaihtoehto aitojen tilalle?SHARE:

5 kommenttia

 1. Täällä aina kyselijä jos kukkakaupasta ostan uusia kukkia, että onko turvallisia kissa talouteen!

  Todella hyvältä näyttävät teillä, joten ehdottomasti on varteenotettava vaihtoehto! Olen muuten kyllä sitä hortensiaasi aidoksi! 🤗 se on vallan upea ♥️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu! Ja sen lisäksi haluan varmistautua aiheesta vielä Myrkytystietokeskuksesta. Koskaan kun ei voi kasvien kanssa olla liian varovainen.
   Amanda B:n hortensia on kyllä harvinaisen aidon näköinen! :)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää. Mulla oli jossain vaiheessa oikea tekokukkien valtakausi kotona, todella paljon suosin. Nykyään olen alkanut lämmetä enemmän aidoille, mutta muutama tekokukka/kasvi löytyy vielä. :) Ja jos itselläni kissoja olisi niin ehdottomasti löytyisi enemmän tekokukkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sielläkin on tekokukkien suosia. Hauskasti meillä menikin nämä aitojen ja epäaitojen kukkien ristiin meneminen. :)

   Poista
 3. Olen noita samoja liljoja ihastellut ja ostanut omaankin kotiin =) Joskin olen sitä mieltä, että Ikean tekokukat ei ole niitä kaikista kauneimpia. Lumoavan kauniita on Maison Helsingissä, mutta niiden hintakin on jo sitä luokkaa, että mieluummin ostan ehkä aitoja sitten :D Mulle kelpaa ihan perus ruusut ja tulppaanit. Pentikistä olen ostanut valkoisia hortensioita ja ne on mulle edelleen esillä maljakossa =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig