6. huhtikuuta 2018

KERROSTARJOTIN KORUILLE


Heippa vaan reilun viikon mittaisen radiohiljaisuuden jälkeen! Aikomuksenani ei ollut tarkoituksella jättää useampaa bloggaamatonta päivää väliin, mutta suoraan sanottuna voimat koneen aukaisemiseen ja näppiksen naputteluun ovat olleet rajalliset. Tänään kuitenkin tullessani isovanhemmiltani ruokakaupan kautta kotiin tuntui hyvältä ajatukselta ottaa pari kuvaa ja postata ne saman tien tänne blogiin. Nyt istunkin olohuoneen soffalla kynttilänvalossa uuden U2:n soidessa taustalla ja mietin, tulikohan tässä hieman ylireagoitua tämän postauksen kuvien määrän suhteen. Noh, sometimes more is more.  Tämän tekstin aihe on siis tämä kuvatulvan mukainen kaksikerroksinen tarjotin koruille. Yleisesti ottaen olen ottanut sen kannan, että kirjoittelen todella harvakseltaan mistään tietystä tavarasta, mutta tästä halusin teille vinkata. Tiedän nimittäin, että ruutujen sillä puolella on muitakin kaikkea kiiltävää ja kaunista ihailevia lukijoita, joten tässä hyvin budjettiystävällinen idea säilyttää koruja kauniisti esillä.

Tämä teräksen värinen kaksikerroksinen vati on siis alle kympin löytö ruokakauppareissulta Prismasta ja se on mielestäni niin kaunis, että se inspiroi tekemään sille ihan oman postauksensa. Olen haaveillut tämän tyyppisestä vadista suuremmassa koossa tarkoitettuna kynttilöille, mutta tämä noin 25 cm korkuinen on myös kaikessa siroudessaan todella sievä ja ihanan naisellinen! Kerrosvati sopiikin omaan pikkuruiseen lady corneriini, joka tosin on vieläkin esittelemättä täällä blogin puolella. Kyseinen corner on siis myös yöpöytäni, jonka väsäsimme saadakseemme pesäämme enemmän lattiatilaa. Jahka saan kuvat siitä otettua, näette pienen kulmaukseni ihan käytännössä. 

Ainut miinuspuoli tässä korutelineessä on ylemmän vadin pieni röpelöisyys vadin pinnassa. Mallikappaleessa en sellaista nähnyt, joten omani sattui varmaan olemaan jonkin sortin "maanantaikappale". En kuitenkaan jaksa lähteä asiasta reklamoimaan korujen kuitenkin peittäessä pienen epätasaisuuden. Ei se ole aina niin justiinsa.

Seuraavalla kerralla kerronkin meidän asumiseen liittyvistä suunnitelmista, jotka toivottavasti tulevat pian muuttumaan. Siis ei suunnitelmat, vaan asuminen. Odottaminen on vaan kaikista ärsyttävintä - kunpa asiat selviäisivät heti!SHARE:

4 kommenttia

 1. Sinä luet ajatukseni! ☺ mulla on ollut vastaavasta vadista tarkoitus postata, mutta hiukan sellaisen haasteen muodossa ☺ jälleen kerran ajatuksemme käy samoin 😉💗

  Todella hyvän löydön olet tehnyt, ja tämä ansaitsi kyllä oman postauksen, se näyttää kauniilta 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Aikamoinen sattuma - jälleen kerran! 😀 Odotan innolla postaustasi ja miten käytät vatia!

   Poista
 2. Kaunis idea! Täälläkin oman kulmauksen suunnittelu käynnissä, kunhan puuttuva palanen saapuisi pian! Todellakin odottavan aika on pitkä. :D Hyvää alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig