20. huhtikuuta 2018

LAVENTELIA KEVÄTASUSSA


Tämän kevään karkkiväri pukeutumisessa -kuten varmasti kauppojen vaaterekeiltä olette huomannet-  on ah niin ihana ja herkullinen laventeli! Allekirjoittanutta tämä ainakin kovasti miellyttää, sillä olen aina rakastanut laventelia sen hempeyden ja herkkyyden vuoksi. Iskeekö sama värimieltymys teihin?


Tämä H&M:n villa- ja mohairsekoitteinen neule oli puhtaasti heräteostos viime lauantain kaupunkireissulta. Olin "pikkusiskoni" kanssa viettämässä tyttöjen päivää keskustassa ensin syöden, rentoutumalla pienellä käsihoidolla &Other Stories-liikkeessä (suosittelen kokeilemaan!) ja vähän shoppaillen. Samalla kun M löysi itselleen omanlaisen muiston päivästämme, olin itsekin tarrannut silmäni tähän keväiseen lämmittäjään, joka roikkui alerekissä. 


Huikeasta aleprosentista huolimatta maltoin mieleni katsoa ensin mitä neule on syönyt. Vaikka vaate olisikin todella edullinen, ei silti kannata laittaa eurojaan sellaiseen, jonka materiaalit eivät pysy kauaa hyvinä. Oma nyrkkisääntöni onkin neuleita valittaessa, että luonnon- tai muuntokuituja tulee olla vähintään puolet, jolloin akryylille tai muille keinokuiduille ei jää valtavaa ylivaltaa. Ilokseni tämä yhtälö tässä neuleessa toteutuikin ja jos mielit samaa hattaraista päällepantavaa, ainakin Helsingin Forumissa näitä oli useampi jäljellä.

Neule / H&M
Pliseerattu hame / H&M
Käsilaukku / H&M
Kello / MK
Nahkaballerinat / (merkki kulunut pois)

Kevään tultua huomaan innostuvani aiempaa enemmän asupostauksista, vaikka blogini enemmän sisustuspainoitteinen lifestyleblogi onkin. Kysynkin siksi teiltä, ovatko tällaiset postaukset mieleenne ja saatteko niistä inspiraatiota? Kommenttikenttä on vapaa vastauksillenne!

Rentoa perjantaita toivotellen!


SHARE:

6 kommenttia

 1. Ehdottomasti tykkään! Ihana yhdistelmä!

  VastaaPoista
 2. Moi! Uuu! Tuo laukku on ihana! Itsekin juuri keväisin rohkenen koleilemaan eri värejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laukun kanssa kävi myös hyvä tuuri, se sopii ihanasti kevätasuihin ja tuntuu tosi napakalta!

   Värit tuovat tosi ihanasti vaihtelua neutraalien värien rinnalle. Kuvaan tässä joku päivä vaatekaappini muita karkkivärejä blogiini. Tulethan sitten kertomaan, ovatko samat värit myös sinun mieleesi! :)

   Poista
 3. Moi! Ehdottomasti tulen! 😊

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig