9. toukokuuta 2018

BLONDINA ON HAUSKEMPAA?


Kaupallinen yhteistyö: Offerilla

No siitä en tiedä, mutta ainakin siihen on välillä hauska vedota. Ainakin silloin, kun jääkiekon MM-kisoja katsoessani en koskaan muista mitä tarkoittaa paitsio tai jos luulen käännöskaappaleen merkitsevän takaperin soittoa.. 

Mutta ihan näin vakavasti puhuen on Marilyn Monroenkin todettu joskus sanoneen: "Miksi et eläisi elämääsi vaaleana?" Makuasioitahan nämä toki ovat, mutta ainakin itse olen mieltynyt vaaleisiin kutreihin kokeiltuani kerran myös punaruskeita suortuvia. Palasin kuitenkin takaisin vaaleaan, minkä olen tukassani myös pitänyt. Tästä osoituksena on myös tämä postaus, joka on tehty kaupallisessa yhteistyössä Offerillan kanssa. 

Blogiani lukeneet saattavatkin muistaa, että minulla on ollut aiemminkin etu tehdä yhteistyötä tämän hyviä diilejä tarjoavan yrityksen kanssa; viime syksynä seilasin Helsingin vesillä, sitä ennen kokeilin geelikynsiä ja sitä ennen ripsienpidennyksiä. Omasta kokemuksestani voin siis todeta Offerillan tarjousten toimivan todella mutkattomasti ja helposti. 

Idea näissä diileissä siis on, että monet palvelut niin kauneudesta hyvinvointiin kuin ruoasta ja juomasta autoiluun voi ostaa Offerillan kautta useita prosentteja edullisemmin, kuin normaalihintaisina hankittuna. Palveluiden ja tuotteiden tarjonta on laaja ja kaupungit, joissa Offerillan diilejä on saatavilla, ovat Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Tampere, Jyväskylä ja Oulu.


Tällä kertaa Offerillan sivuja selatessani mielessäni oli raitojen kesäpäivitys jo pitkiin kasvaneisiin hiuksiini. Sivuja skrollatessani pysähdyinkin tähän Beauty HiusClubin tarjoukseen, joka kuulosti varsin hyvältä ja kohtuulliselta. Silti uudelle kampaajalle aikaa varatessa hieman jännitti, joten kurkkasin löytyisikö kampaamo myös Facebookista toivoessani löytää paikasta käytännön kokemuksia. Sivut löytyivät ja erittäin hyvät arviot saaneena uskalsin tilata ajan Mariamille vakuuttuessani sitä ennen myös Beauty HiusClubin tyylikkäistä nettisivuista

Kävellessäni kampaamoon totesin sen olevan samassa rakennuksessa, jossa me Heikin kanssa ensimmäistä kertaa tapasimme tasan kymmenen vuotta sitten. Voiko aika tosiaan mennä näin nopeasti! Fiilikseni ollessa tästä sattumasta siis jo ennestään korkealla, parani se vain entisestään astuessani sisälle tänne todella kauniisti sisustettuun ja ennen kaikkea lämpimän vastaanoton omaavaan liikkeeseen. 

Silmieni osuessa kampaamon seinällä olevaan tervehdystekstiin, tuli Mariam minua jo kättelemään ja toivottamaan lämpimästi tervetulleeksi. Ympärilleni ihastellessani ripustin ulkotakkini viereiseen kaappiin ja istahdin mukavalle tuolille kertomaan, minkälaiset hiukset toivoisin päähäni saavani; kylmänvaaleita raitoja, tasoituksen ja lisämaksusta hiusten rikkisidoksia korjaavan Olaplex-hoidon.Mariamin sekoitettua hiuksiini sopivan sävyn ja levittäessään sitä hapsuihini, ovesta puikahti sisään heidän vakioasiakas, joka kuulemani mukaan käy siellä usein. Tämän asiakkaan olemus oli aivan ihanan välitön ja nähdessäni hänen tulevan kampaamoon kuin kotiinsa, olin jo aivan myyty. 

Koko kampaajallaoloaikani meni siis todella leppoisissa tunnelmissa kuunnellessani tämän asiakkaan hauskoja juttuja, Mariamin ja hänen kollegansa kommentoidessa niitä aivan kuin olisivat höpötelleet parhaan kaverinsa kanssa. 


Tällainen miellyttävä ja sopivan rento tunnelma tuntui siis todella kivalta ja istahtaessani pesupaikalle Mariamin täydelliseen päähierontaan olin jo todella rentoutuneessa ja tilanteesta nauttivassa tunnelmassa. Hiustenpesussa muuten paras hetki heti hieronnan jälkeen on mielestäni se, kun pyyhe levitetään hiuksiin. Tiedättekö sen euforisen fiiliksen?


Hiusteni freesauksen tullessa valmiiksi totesin Mariamille toivomukseni täyttyneen aivan täydellisesti! Ehkä siis jo arvasittekin, että tyytyväisenä asiakkaana varasin itselleni jo seuraavan ajan, jonka kustannan itse. Onkin tosi kiva tunne tukea näin omalta osalta kivijalkaliikkeiden yrittäjiä ja jakaa hyviä kokemuksia eteenpäin. 

Offerillan kautta diilejä ostaessa tukee tietenkin myös heidän yritystään hyötyen myös itse säästämällä rahaa. Varsinkin edessä olevia kesälomia ajatellen ei varmaan ole kenellekään pahitteeksi, että lomakassaan voi jäädä muutama kymppi enemmän muita menoja ajatellen. Ei siis huono diili - kenellekään!

Kiitos Offerilla ja Beauty HiusClub!


Tyynylaavantie 20
Fressi-Clubhouse
00980 Helsinki
Facebook @BeautyHiusClub
Instagram @beautyhiusclub


SHARE:

2 kommenttia

 1. Moi! Päivääkään en ole blondina elänyt, mutta kai tuolla lauseella jotain perää on 😁!

  Lopputulos sopii sinulle kyllä hyvin ja raikasti lookkia! Itse olen joskus haaveillut blondista lookista, mutta mulla on niin tummat piirteet muuten, niin olen haudannut ajatukset ja pysynyt brunettina.

  Hyvää yötä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! Ilmeisesti, koska Marilyn Monroe niin totesi! :D

   Olet varmasti äärimmäisen kaunis piirteinesi! Ulkoisesti ja ennen kaikkea sisäisesti! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig