14. toukokuuta 2018

GREIGEÄ JA MUSTAVALKORAITAA OLOHUONEESSA


Terveisiä kiskoilta! Naputtelen tätä tekstiä junan työskentelyhytistä matkalla Rovaniemeltä Helsinkiin. Vietin veljeni kanssa viisi päivää siskomme perheen luona Lapissa ja nyt maisemia ikkunasta katsellen on mukavasti aikaa kirjoitella bogia. Heikki kertoi eilen, että Rönni-kisumme jo odottelee oven takana milloin mutsi tulee kotiin. Voitteko kestää? <3

***

Tuleeko teidän laitettua kotia kesällä? Itselläni käy useimmiten nimittäin niin, että intoni vaihtaa esimerkiksi olohuoneen tekstiilejä ajoittuu vahvimmin loppusyksyn ja talven aikaan. Onhan se toki loogistakin; pimeinä vuodeaikoina tulee vietettyä enemmän aikaa kotona, jolloin tulee myös enemmin ajateltua kotiin liittyviä juttuja. Tänä kesänä (kai nyt voi puhua jo kesästä, kerta Suomen lämpötilat ovat ylittäneet hellelukemat) draivi kodin pieneen kesäpäivitykseen on jostain syystä kuitenkin suuri. Liekö syy oman jutun löytämiseen (kerroinkin Instagramissa hakeneeni kahdeksan kuukautta kestävään kouluun sisustusalalle) vai auringon säteiden tuottamien energiapistosten. Joka tapauksessa tein pienen freesauksen olohuoneemme väreihin, joista erityisesti tämä greige on saanut silmäni liimautumaan itseensä. Maalaisromanttisen tyylin mentyä ohitseni en nimittäin vieläkään oikein lämpene beigelle, mutta harmaan murtamana -eli greigenä- väri on tosi kaunis ja puhtaita värejä sopivasti pehmentävä. 


Suunnittelen kesäksi myös pientä puuhanurkkaa nikkaroinnin parissa. Sormeni nimittäin syyhyävät vasaran ja naulojen pariin aikeenani väkertää makuuhuoneeseemme pieni sermi. Idea tähän tuli vastaaan missäpäs muualla kuin Pinterestissä toteutettavaksi jotenkin tähän tyyliin

Toinen ajatukseni on kyhätä Hayn tarjotinpöydällemme puinen kansi esimerkiksi lankuista tai paksusta vanerilevystä. Maalaisin kannen valkoisella tai nutrian värisellä kalkkimaalilla. Ehkä mökillä voisi laittaa nämä projektit toimeksi ja samalla tietenkin varoa, etten lyö vasaralla vahingossa sormilleni. Nimimerkillä kokemusta on.. ;)

Tovon, että viikkonne on alkanut aurinkoisesti ja että voitte hyvin! <3 Palataan!


SHARE:

6 kommenttia

 1. Voi kuinka näistä postauksistasi saa iloisen mielen 😍💚 kiitos 💛

  Siellä on niin kaunista, ja kuinka ihanaa kun pääset kauniiseen kotiin Rönnin luo takaisin ❤

  Ps. Peukut 🤗💚

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, miten minulta oli jäänyt vastaamatta näihin kommentteihin! Pahoittelut!

   Kiitos paljon kun let hengessä mukana, alkaa pikkuhiljaa jännittää kuin minun käy! Koulu alkaisi jo 4.6! :) Ja ihana kuulla, että voin omalta pieneltä osaltani välittää hyvää mieltä. <3

   Poista
 2. Moi! Tuo greige ei ole yhtään hassumpi. Itse en myöskään beigeen lämpene, mutta tuo on kyllä kiva!

  Itsellä tulee eniten syksyllä ja keväällä laitettua kotia. Kesällä varmasti vähiten, koska kesällä ei kauheasti kotona edes olla.

  Tsemppiä! Toivon, että koulupaikka tärppää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! Greige on kyllä kaunis ja myös jotenkin hienostunut sävy! Ja toisaalta myös sopisi niin harmaan kuin beigen kanssa. :)

   Tuo on kyllä aivan totta, varsinkin viime päivien helteet ovat saaneet olemaan ulkona ennemmin kuin sisällä. Ainakin meillä koti on varsinainen pätsi kun päiväaurinko porottaa ikkunoista, vaikka sälekaihtimet ovatkin kiinni.

   Ja kiitos tuhannesti! <3 Aurinkoista päivää keskustan suunnalle! :)

   Poista
 3. Ihania kevät/kesä muutoksia siellä <3
  Olemme vihdoin saaneet tilattua kauan haaveilemani sohvan ja sen pitäisi saapua ennen pojan rippijuhlia wuhuuuuuuu en voisi onnellisempi olla.
  Oi että Lappi on niin ihmisen paras paikka, ei voi muuta sanoa. JOka kesä koen kaipuuta sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips Nanni! Oi ihanaa, olen tosi iloinen puolestasi, että haaveesi uudesta sohvasta toteutui! Muistan, kuinka aikoinaan kirjoitit unelmasohvastasi, ja nyt se unelma toteutuu. Mahtavaa! <3 Ja Lappi on todellakin ihmiselle hyväksi! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig