10. toukokuuta 2018

TUUNATTU KALLAX-HYLLY YÖPÖYTÄNÄ


Muistatteko, kun tässä taannoin kirjottelin haalineemme makuuhuoneeseemme hieman lisää tilaa myymällä yöpöytäni ja siirtäen sen paikalle samalla seinustalla jo olleen pienen Ikean Kallax-hyllyn? Vihdoin ja viimein sain otettua tästä muutoksesta kuvia ja samalla näette, miten hieman tuunasin tätä nelilokeroista hyllykköä. 

Mitään niin kovin dramaattista muutosta tämä Ikean klassikko ei osakseen saanut, mutta sanotaanko, että pientä hienosäätöä allekirjoittaneen naiselliseen makuun. Joskus nimittäin pienikin fiksaus voi tuoda kaivatun lopputuloksen, vai mitä?Olen jo pitkään haaveillut omasta pienestä nurkkauksesta, jossa voisin säilyttää sillä hetkellä käytössä olevaa laukkua, meikkejä, kynsilakkoja, parfyymeja ja muita asiaan kuuluvia turhak..  aarteita. Idea tälle lady cornerille on ollut siis se, että kaikki edellä mainut tamineet olisivat näppärästi yhdessä ja samassa paikassa ja käytännön syistä helposti käden ulottuvilla. Sillä mitä käytännöllisempi koti, sitä sujuvampi arki, vai miten se meni.Kun siis ajatus Kallaxin siirtämisestä yöpöydäkseni konkretisoitui, totesin sen olevan juuri sopiva omaksi pikku kulmauksekseni. Omien tavaroitteni lisäksi se vetäisi mainiosti myös Heikin juttuja, joten tilanne olisi kaikin puolin win-win. Heikkikin siis innostui ajatuksesta, jei!

Halusin hieman tuunata hyllykköä sekä nostaa sitä muutamaa senttiä korkeammaksi, joten hain K-Raudasta helposti kiinnitettävät kannattimet sekä Amanda B:n bling bling-vetimet. Vetimet ovat kieltämättä ehkä hieman överit (pienemmätkin olisi riittänyt), mutta nopeasti silmä niihin tottui. Toisaalta voiko pientä kimalletta olla edes liikaa?Oikeassa yläkaapissa säilytän siis kosmetiikkaani, jossa huulikiillot, -punat, luomivärit, kynsilakat sun muut härpäkkeet ovat omissa purkeissaan. En todellakaan ole mestari pitämään edes vaatekaappiani siistinä, joten on aikamoinen saavutus, että tämä kaappi on pysynyt kuosissaan. 

Aamuja on myös ihan oikeasti helpottanut, että tiedän tasan tarkkaan mikä meikkipurtakko on missäkin ja mistä löydän juuri sille päivälle haluamani huulivärin. Kaiken kaikkiaan tämä combo on siis osoittautunut varsin toimivaksi ja hyväksi!


Olohuoneen puolelta cornerin yläpuolelle seikkaili tiensä lisäksi Desenion taulu, joka tuo kokonaisuuteen kivan pisteen iin päälle, vai mitä sanotte? Olkkarin puolelle tämän julisteen tilalle on jo matkalla varsin hempeä uutukainen, johon palaan ensi kuussa Desenion tarjoaman alekoodin kera. Myönnän Desenion julisteiden olevan itselleni aikamoinen heikkous, kuten varmaan myös joillekin teistä?


Mitä pidätte pesämme sisustuksen pienestä yksinkertaistamisesta? Entä oletteko te muokanneet jotain huonekalua yhdistäen siinä kaksi eri käyttötarkoitusta toisiinsa? Jos olette, olisi tosi mielenkiintoista kuulla miten ja miksi? :)


SHARE:

20 kommenttia

 1. Kiva muutos :)
  Tykkään tuon Kallaxin ilmeestä kun siinä on jalat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jalat tuovat hyllyyn keveyttä ja lisäkorkeuden takia on myös ergonominen. :)

   Poista
 2. Näyttää kyllä tosi kivalta, hyvä muutos! <3 Ja itsekin pyrin koko ajan yksinkertaistamaan sisustusta eli samoilla linjoilla mennään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! :) Teidän koti on kyllä aivan kadehdittavan simppeli ja kaunis! <3

   Poista
 3. Tästä muutoksesta pidän 😍 oikein hyvälle mielelle tulee kun tälläinen toimiva ja arkea helpottava juttu on teille löytynyt 🤗 aivan upea juttu 😍

  Onko uusi matto myös makkarissa? 😍 iki ihanan näköinen 🤗💚 svanefors? Haave matto... 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arkea helpottavat sisustusratkaisut ovat aivan parhaita! Ja silti ei tarvitse omastakaan tyylistä tinkiä. :)

   Kokeilin makkarin mattoa keittiöön ja siirsin sänkymme omalta puoleltani Svaneforsin maton tuohon. Kivasti käy tuohonkin.

   Poista
 4. Kauniilta näyttää, ja blingiä ei ole koskaan liikaa. ;) Täälläkin on vähän samanlainen projekti menossa, muutama tauluhylly odottaa vielä seinälle pääsyä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin, pieni bling bling ei haittaa ketään! :) Tulee varmasti kaunis lopputulos teille!

   Poista
 5. Tosi kiva tuunaus! Mulla ei diy juttuihin riitä kärsivällisyys kun pari kertaa menny pilalle 🙈🙈.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä joihinkin DIY-hommeleihin ei omatkaan hermoni riitä. Olen nimittäin kokeillut! :D

   Poista
 6. Ja nyt mua harmittaa kun olen omistani luopunut. Varsin täydellinen ratkaisu. Toki meidän hyllyt oli lasten leluhyllyinö eli aika kovasti niissä oli jo iskun jälkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi hitsiläinen! Mutta jos joskus tulee hylly uudestaan vastaan, niin siitä voi muokata itselleen vaikka minkälaisen! :)

   Poista
 7. Aivan mielettömän ihana! Toimii superisti. Ja muutenkin niin nätisti olet laittanut. Tähän niin sydänsilmähymiö!

  VastaaPoista
 8. Tosi kaunis ratkaisu! 😍 sinulla on silmää!

  VastaaPoista
 9. Moi! Tosi kiva lopputulos! Meiltäkin löytyy sama hylly eteisen pöytänä. Saa hyvin tungettua kaikki huivit yms laatikoihin 😁

  Tuo petaus on teillä niin upea ja harmooninen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipsan! Ai on! Hylly vetää itseensä yllättävän paljon tavaraa ja on näin todellakin tilaihme! Ja kun hyllyä voi vielä muokata oman tyyliseksi, niin siitä saa todella käytännöllisen ja toimivan. :)

   Ja kiitos! <3

   Ihana viikonloppua ja terveisiä Lapista!

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig