17. toukokuuta 2018

VIIDEN MINUUTIN KESÄKAMPAUS


Vietimme eilen ystäväni kanssa iltapäivän Roihuvuoren Kirsikkapuistossa ja kuinka kaunista tuolla vaaleanpunaisen hattaran sisällä jälleen olikaan! Menimme puistoon jo puolilta päivin, joka oli hyvä ajoitus kansan sinne virratessa koko ajan lisää. Törmäsimme myös muutamaan ystävään, joista Annina tiesi kertoa, että viime viikonloppuna puut olivat parhaimmillaan, joten tämä ja ensi viikko taitaa olla vimoset hetket käydä ihailemassa kukkaloistoa!Kotoa lähtiessä kietaisin hiukseni helpolle kesäkampaukselle, josta ajattelin vinkata myös täällä. Olenkin tainnut aiemmin mainita, etten ole hiustenlaitossa järin taitava, joten tällaiset takuuvarmat ja iisit kesäkampaukset uppavat siksi omaan tyyliini kuin sulaan voihin. 

Tähän hiusten kiepautukseen tarvitsee kuminauhapannan, muutaman pinnin ja aikaa viisi minuuttia.


Ensin hiuksia kannattaa hieman tupeerata päälaelta, jotta kutreja on helpompi käsitellä (ainakin vastapestyjä hiuksia voi olla hankala pitää ojossa). Sen jälkeen panta asetellaan päälaelle, jonka jälkeen pannan sivuista ja päälaen alta pyöräytetään hiuksia pannan ympäri. Lopuksi kampaus kiinnitetään muutamilla pinneillä ja viimeistellään hiuslakalla. 

Vieläkin juhlavamman kampauksesta saa kihartamalla auki jäävät hiukset laineille tai pyöräyttämällä kaikki suortuvat pannan ympäri. Sekin näyttää todella kivalta!

Ei muuta kuin kokeilemaan! <3
Kuvat 1, 2, 4, 6: Noora Salonen


SHARE:

14 kommenttia

 1. Ihanat hiukset ja ihana paikka! Harmi, etten tänä(kään) vuonna ole ehtinyt ihailemaan kukkivia kirsikkapuita Roihuvuoreen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tiina! Kiitos paljon! Roihuvuoren Kirsikkapuisto kukkii harmillisen vähän aikaa, joten se varmasti rajoittaa sinnen pääsemistä. Tovottavasti olet voinut nauttia kirsikkapuistoa tänä keväänä mutoin. :) Ps. Ihailen usein blogiasi. Se on todella kaunis esteettisesti ja aiheet mukavan vaihtelevia!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Samira! <3 Suurin kiitos näistä kuuluu ystävälleni Nooralle. :)

   Poista
 3. Moi! Nyt on ollu eri someissa paljon kuvia kirsikkapuistosta, mutta täytyy sanoa, että sun kuvat ovat ehdottomasti kauneimmat mitä olen nähnyt!! Niin kauniita ja herkkiä samaan aikaan.

  Itse olen välillä aika laiska hiusten laiton suhteen. Longbob malli on onneksi helppo ja pelkällä suoristuksella hiukset ovat hyvännäköset. Mutta jos teen kampauksia niin juuri tuon tyylisiä olen suosinut paljon. Tai sitten välillä hieman vain kiharran hiuksia.

  Aurinkoista päivää! Tämä hellejakso on ollut aivan ihanaa aikaa! ☉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! Voi että, miten ihania sanoja sinulta jälleen! Kiitos! <3 Olen todella iloinen, että pystyin jakamaan hyvää mieltä kuvien avulla. Ja suuri kiitos postauksessa olevista kuvista kuuluu myös ystävälleni Nooralle, joka on todella taitava kameran käytön kanssa.

   Longbob on tosi kaunis hiusmalli ja se on hyvännäköinen sekä suorana, että kiharoilla. :)

   Nautitaan auringosta!

   Ps. Toteutan kysymäsi lukijahaasteen tulevalla viikolla.

   Poista
  2. On oikeasti ihanaa, että otat meidät lukijat huomioon! 💛

   Poista
 4. Sulan näihin kuviin ❤❤ ja kampaukselle 10plus 😍

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig