14. kesäkuuta 2018

Kehyskollaasi työpisteen yllä


Viime viikolla kirppistavaroita karsiessani sain energiapiikin siivoamiseen, jonka hyödynsin työpisteemme pieneen freesaukseen. Tätä kirjoitusta aloittaessani minua tosin hieman hymähdytti, sillä eihän siitä kauaakaan ole, kun porasimme samaisen työpöydän ylle pienen seinähyllyn. Nooh, mihin sitä kissa viiksistään pääsisi - koko ajan on pientä rojektin poikasta mielessä, joten seinähylly sai luikkia kellariin kehysten pomppiessa tilalle.


Nämä Desenion julisteet Ikean kehyksillä ovat olleet kotonamme jo usealla seinällä; keittiössä, makkarissa, eteisessä ja nyt tässä työtilan yläpuolella. Naputellessani kehykset seinälle minusta tuntui, että nyt ne ovat lopultakin löytäneet sen oikean paikkansa! Sen siitä saa, kun ei ole ammattisisustaja - monesti ne parhaat ideat tekee sen kuuluisan yrityksen ja erehdyksen kautta."Enkö olekin komea kolli? 
Tiedän sen toki itsekin,
kunhan vain 
pääsin sanomaan."


Jotenkin minun tekisi mieli vielä maalata nuo kehysten reunat esimerkiksi greigeksi. Kuulemani mukaan kalkkimaali sopisi tähän tarkoitukseen loistavasti. Harmaan ja beigen yhdistelmä toisi seinälle hieman pehmeyttä, jota olen pitkän mustavalkoisen sisustuskauden jälkeen alkanut kaipaamaan. Mitäs sanotte, olisiko hyvä idea?


Lopuksi haluan vielä esittää todella lämpimän kiitoksen myötätunnostanne viime viikon raskaaseen tapahtumaan.. Minun on ollut tosi vaikeaa palata niihin fiiliksiin, joten siksi vastaukseni jättämiinne ajatuksiin hieman laahaa. Mutta palaan niihin vielä, lupaan sen! <3

Hyvää viikonloppua!


SHARE:

11 kommenttia

 1. Näinhän se on, että erehdyksen ja joskus vahingonkin kautta tulee ne parhaimmat ratkaisut :D Hyvältä näyttää! Meillä on olohuoneen puolella ollut pitkin kevättä sellaista seinien sisustamista missä tavarat vaihtavat paikkaansa. Jokin siellä edelleen mättää kun ei silmä ala tottua.

  Mukavaa alkanutta viikkoA! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomaa viikkopöllö. Lomalaisen eka työpäivä torstai on siis uuden viikon alku 😂😂

   Poista
  2. Sielläkin on siis samoja "haasteita! tiettyjen sisustusratkaisujen osalta. Mutta voi sitä iloa, kun ne loksahtavat kohdalleen!

   Ja torstai voi ihan hyvin olla uusi maanantai. :D

   Poista
 2. Teidän työpisteen kohdalla varsinkin, mutta myös monen muun kohdan kohdalla olen ajatellut, miten silmiä hivelevän k a u n i s t a 😍 mutta kerta toisen jälkeen pääset yllättämään uudella upealla idealla ja taas silmät loistaa 😍 nytkin siis voin vaan todeta, u p e a a!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että, ihana kuulla! Olen viime aikoina alkanut laittamaan kotia ihan "oman mielen mukaan" välittämättä niin sanotuista "sisustussäänöistä." Siitä ne ideat ovat sitten lähteneet. :) KIITOS! <3

   Poista
 3. Moi Jenna!

  Tosi onnistunut lopputulos! Mua on pitkään viehättänyt nuo desenion tekstiprintit ja ylläri, meiltä kotoa löytyy myös samoja printtejä! :D Tuo nykin printti on ehkä eniten mun mieleen, koska rakastan sitä kaupunkia!

  Muuten, asiasta toiseen, teiltä löytyy kotoa ne alis - tuolit? Ootko ollut tyytyväinen ja onko ne helppohoitoiset? Mulla on tällä viikolla ollu joku ihmeen siivous vimma ja pyöritin huonekalut uusiin paikkoihin ja siinä samassa totesin, että haluan toisenlaiset keittiöntulit. Niin tilasin ne alis - tuolit vekeltä. Olen jo hellua uhkaillut, että ei saa sotkea niitä sitten, koska valkoiset otin :D

  Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Anna!

   Ai että, New York! Olen aina halunnut käydä siellä, joten olisi ihana kuulla siitä lisää! Minkälainen kaupunki se on? Miltä tuntuu seisoa pilbenpiirtäjien juurella? Millaisia puistot ovat? Entä siellä asuvat ihmiset? Onko siellä koko ajan sellainen fiilis, kuin olisi leffassa? Toivottavasti en ahdistanut sinua kysymyksilläni, innostuin tässä vain hieman! :D

   Ja pahoittelut vastaukseni venähtämisestä! Muistin sinulle jo vastanneeni, mutta en sitten harmillisesti ollutkaan!

   Tuliko tuolit teille jo perille? Meillä on tosiaan Veken valkoiset Alis-tuolit, joissa on ollut tosi hyvä istua niin ruokapöydän kuin työpöydänkin äärellä. Valkoinen väri tosin on ollut hieman arka, mutta tahrat lähtevät hyvin ihmesienellä.
   Mustat olisivat sikäli varmempi vaihtoehto mahdollisten jälkien kannalta, mutta toisaalta silloin likatahrat eivät ehkä näkyisi, joten tuolejakaan ei tulisi samalla lailla pyyhittyä. Joten en osaa sanoa, onko nimenomaan hyvä, että tahrat näkyvät. jolloin tuoleja tulee puhdistettua kuin jos tahrat olisivat "piilossa", eikä tuoleja tulisi niin paljon puhdistettua.

   Poista
 4. Mä vastaan nyt vielä tähän :D

  New york on pitkälti sellainen, kun mitä tv:ssä näkee. Iso, ruuhkainen ja kaupunkina aidon tuntuinen. Ihmiset ovat kiireisiä ja ehkä välillä myös töykeitä, mutta ennen kaikkea aitoa. Länsirannikolla on paljon enemmän teennäinen meininki, missä kaikki ovat superiloisia ja kaikki on ihanaa... joten kuten ehkä arvaat, länsirannikko ei ole niin mun paikka. New yorkissa pidän paljon rakennuksista ja pilvenpiirtäjät ovat tosi huikeita! Suosittelen ehdottomasti käymään nykissä ja finski mm lentää sinne ;)

  Joo, tuolit tulivat ja ainakin vielä ollaa oltu tyytyväisiä! Keittiö näyttää nyt tosi kevyeltä ja raikkaalta. Mutta ihmisienen kävin kuitenki ostamassa :D

  A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jei, ihanaa kun kerroit tämän kaiken, Anna! Arvostan niin paljon kun otit aikaa arjestasi, kiitos!

   Ja ymmärrän gyvin, miksi New York on enemmän sinun paikkasi verrattuna länsirannikkoon. Unelmani olisi vierailla ehkä molemmissakin paikoissa, mutta enemmän houkuttelee New York. Ah, se olisi niin ihanaaaa! :)

   Ja tosi kiva kuulla, että Alis-tuolit sopivat teille hyvin!

   Poista
 5. Apua! Unohdin mainita yhden ihan huippujutun new yorkissa! Nimittäin ruoka 😂! En ole missään syönyt esim niin hyvää pitsaa tai pastaa kuin nykissä. Little italy onkin mun yks lemppari kaupunginosista.

  A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OIkeesti?! No tämä sinetöi lopullisen päätöksen alkaa säästämään Nycin matkaa varten! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig