19. kesäkuuta 2018

Kesäiset kehykset olohuoneessa ja alekoodi Deseniolle


Kaupallinen yhteistyö Desenion kanssa

Tämän postauksen toteuttamista olen odottanut jo pitkään ja nyt on sen aika! Olohuoneemme on saanut nimittäin todella kivan kesäisen päivityksen ripauksesta vaaleanpunaista kauniiden julisteiden ja siihen sopivien kehysten kanssa! Tiedän myös, että ruutujen sillä puolen on monia, jotka ovat ihastuneet samaan roosan väriseen sävymaailman ja siksi tämä Desenion kanssa kaupallisessa yhteistyössä tehty postaus saattaakin teitä innostaa. Postauksen lopussa on myös alekoodi, jonka Desenio halusi ystävällisesti blogini lukijoille tarjota!


Olenkin aiemmin tainnut jo mainita, kuinka sisustusmoodini kääntyy päälle tavallisesti syksyllä ja jatkuu talven yli alkukevääseen. Harvemmin kuitenkin kesät ovat olleet aikaa, jolloin olen tullut laittaneeksi kotia. Jostain syystä tämä kesä on ollut kuitenkin poikkeus (liekö tulevat muutokset opiskelun ja arjen muutoksen kannalta vaikuttaneet asiaan) ja starttasinkin kesäkodin laiton jo varhain loppukeväästä. 

Kaipasin nimenomaan olohuoneeseemme hieman kevyempää ilmettä ja siksi kysyin, josko Desenio olisi ollut kiinnostunut tekemään kanssani kaupallista yhteistyöstä kuvissa olevien julisteiden ja kehysten tiimoilta. Ilokseni sain myöntävän vastauksen ja näpyttelin osotoskoriin heleät Dusty Rose ja Your Story-julisteet ko´oista 50 x 70 cm ja niihin sopivat kauniit hopeakehykset. Aiemminhan meillä oli niin ikään Desenion tekstijulisteet Ikean mustilla kehyksillä, jotka siirsin makkariin. "Make your 
story so beautiful
mermaids
have trouble
believing it´s
true"


Nämä julisteet toivat jotenkin minulle mieleen sen pesämme maalaisromanttisen ajan, joka on jo pitkään ollut poissa, mutta joka hieman taas huutelee takaraivossa. Hieman yllätyin itsekin, että jollain tasolla minun tekisi mieli palauttaa siitä pieni ripaus sistuksemme tyyliin. Desenion sisustusjulisteet sopivatkin hyvin samantyppiselle kodinlaittajalle, joka haluaa yhdistää modernin ja klassisen tyylin hienovaraisesti toisiinsa. Upeita julisteita on valikoimassa useita ja moneen eri sisustustyyliin sopivia. Tällaisilla julisteilla saa helposti vaihtelua kodin sisustukseen, mikäli sellainen siis on ollut mielessä.Ilokseni saan nyt jakaa teille alekoodin Desenion verkkokauppaan! Tämä etu tuntuu jo mukavasti loppusummassa. :)

Koodilla "SIMPLIFIEDLIVING" saat 25 prosenttia alennusta* julisteista 19.-21.6. välillä
*Ei koske kehyksiä tai handpicked-/collaboration-osioiden julisteita

Joten jos olet sattunut katsomaan Desenion valikoimaa aiemmin tai innostuit siitä nyt, tämä etu on sinulle!


Mitä sanotte tästä pesämme pienestä muutoksesta? Eikö olekin hassua, miten pienellä vaihdoksella huoneen yleisilme muuttui melkolailla! Mieleni tekisi muuten maalata greigen värisellä kalkkimaalilla nuo seinällä olevat valaisimet. Mitäs sanotte olisiko kiva idea?


SHARE:

12 kommenttia

 1. Tuo väri on niin se joka itseäni sydämessä miellyttää, se on upea sävy ❤

  En voi kun huokaillen todeta, k a u n i s t a 😍😍😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, Dusty Rose on todella ihana väri ja sopii teillekin! :)

   Poista
 2. Ihanan sävymaailman olet luonut teidän olohuoneeseen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniisti sanottu, kiitos! <3 Pitkän mustavalkoisen kauden jälkeen olen alkanut lisätä vähän väriä ja niitä omia suosikkeja, kuten harmaata, greigeä, roosaa ja laventelia.

   Poista
 3. Ihanan sävyinen olohuone <3 Itsekkin tein pienen tilauksen Deseniolta, muutama kuukausi takaperin. Siellä ne makuuhuoneessa odottavat edelleen seinälle pääsyä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa tutulta, että joskus jotkin tekemättömät asiat odottavat kärsivällisesti tekijäänsä. Mutta kyllä sitä ehtii, älä huoli! :D

   Poista
 4. Kauniita ja harmoonisia kuvia! Tuo mermaid - taulu on ihana!

  A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mermaid-juliste sai minunkin huomioni kiinnittymään sen sanomaan ja tunnelmaan. Ja kiitos paljon! <3

   Poista
 5. Kaunista ja etenkin huomioni kiinnittyi nuihin ei mustiin kehyksiin. Olen harkinnut itsekkin vaaleampia kehyksiä julisteille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Minustakin hopeiset kehykset toivat seinälle tiettyä keveyttä, jota kaipailin. Nuo Desenion kehykset ovat myös todella kevyet, joten pysyvät helposti taulukoukulla paikallaan. :)

   Poista
 6. Näyttää tosi kivalta. Mä olen katsellut Desenion valikoimista mustavalkoisia julisteita, mutta valinnanvaraa tuntuu olevan ihan liikaa.

  www.vauva.fi/blogit/big-mamas-home

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, Desenion valikoima on valtava! Itse klikkasin ostoskoriin kaikki julisteet, mitkä viehättivät, ja valitsin niistä kaksi suosikkia. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig