9. heinäkuuta 2018

Tulevia postausaiheita


Blogiini on tullut viime aikoina muutamia postaustoiveita, joita on kiva päästä piakkoin toteuttamaan! Vakkarilukija Anna sattuvasti juuri kysyikin, mistä ideat blogini eri postausaiheisiin syntyvät.

Useimmiten ideat kumpuavat ihan arkisesta elämästä tai sen tuomasta inspiksestä, sekä niistä vinkeistä, jota te olette tänne ihanasti jättäneet. Kiitos siis kun pidätte omaakin inspiraatiotani yllä kertomalla ajatuksianne mistä haluaisitte blogissa kirjoitettavan. :)Yksi kiva aihe, johon pian tartun, on mistä kotimme huonekalut on hankittu. Tämä on ideana sikälikin tosi innostava, sillä meillä on melko paljon käytettynä hankittuja kalusteita. Kierrätys on siis teema, joka itseäni viehättää ja sen pohjalta olen myös miettinyt, miten esimerkiksi muovi- ja lasiroskat saisi kerättyä "katseenkestävästi".

Asukuviakin toivotaan aika-ajoin, kuten viime viikolla ihana lukija minulle kasvotusten kertoi. <3 Mutta totta puhuen, minulla on sellainen pelko, että asukuvista syntyisi vaikutelma, että toisin esille liiaksi itseäni olemalla kameran etupuolella.. Enkä mä tietenkään halua sellaista.

Vaikka asukuvien pääpaino on siis tietenkin inspiraation jakamisessa, jännitän näiden kuvien julkaisua joka kerta. Toisaalta henkareilla kuvattuna vaatteiden tyyli ei pääsisi välttämättä oikeuksiinsa, joten dilemma on kinkkinen. Voihan toki olla, että tämä päähänpinttymäni on vain ja ainoastaan oman pääni sisällä, kuten aikaisemminkin todettua. Nooh, en tiedä. Uhmaan kuitenkin tätä pelkoa pian.


Instagramin puolelta tuli myös toiveita, että kertoisin pian lisää tähän Hayn tarjotinpöytään väkertämästämme puisesta kannesta. Tämä postaus on jonossa heti, kun saan kannen viimeisteltyä lakalla ja sen jälkeen kuvattua. Yritän myös hahmottaa jonkin sortin piirustuksella kuinka kansi valmistui (sillä en tajunnut ottaa sen tekovaiheista kuvia).

Ajattelin myös postata pari helppoa petausta, muutamat siivousvälinekikat sekä kertoa omat vinkkini, kuinka kodin tavaramäärä pysyy suurin piirtein hallinnassa. Tämän olen oppinut ihan kantapään kautta, joten ehkä voin olla varoittavana esimerkkinä tästä jollekin, kjeh.

Miltä parin seuraavan viikon postausaiheet kuulostavat? Ja onko ylipäätään kiva tietää etukäteen, mitä blogissa tulee oleman, vai onko yllärinä tulevat aiheet enemmän juttusi?SHARE:

12 kommenttia

 1. Tämä upea blogi yllättää aina yhtä ihanasti ❤ luen mielelläni laidasta laitaan 🤗 monta elämän oppiakin olen saanut upeista teksteistä, kiitollinen ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieltäni ja sydäntäni lämmittää todella paljon palautteesi, että olen voinut jakaa jotain elämästäni sinulle. Kiitos kun kerroit. Olet sanoinesi kuin lämmin tuulahdus hyisenä päivänä! <3

   Poista
 2. Hei, tämä oli tosi kiva. On itseasiassa välillä ihan mukavaa, kun tietää mitä odottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Täytynee toteuttaa tällaisia postauksia jatkossakin! :)

   Poista
 3. Jennan blogi on hyvä esimerkki siitä, kuinka blogista voi tehdä inspiroivan mielenkiintoisilla ja vaihtuvilla aiheilla. Blogista huokuu aitous ja aito läsnäolo. Blogia ei ole tehty oman egon pönkittämiseksi tai huomionhakuisuus mielessä.

  💛

  A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli niin ihanasti kirjoitettu, etten tiedä mitä sanoa! Voi kiitos! <3 Kommenttisi kertoo myös hyvin paljon sinusta, kun otat arjestasi aikaa toisen ilahduttamiseen. <3

   Poista
 4. Ps: innollan odotan tulevia postauksia! Aiheet kuulostavat tosi mielenkiintoisilta! Ja ehdottomasti postaat asukuvia! Sulla on niin kaunis tyyli!


  A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiva! Tänään latasin luonnoksiin yhdet asukuvat. Postaan ne piakkoin! :)

   Poista
 5. Sulla on kyllä niiiin ihana tääl blogi ja ihan sun näköinen 💞

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos tosi paljon Samira! <3 Tuntuipa ihanalta sanasi, kiitos!!

   Poista
 6. Ehdottomasti asukuvia mukaan! <3 Sulla on ihanan monipuolinen blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni, mukavaa, että myös asukuvat voivat inspiroida ja tänään latasinkin luonnoksiin erään päivän asun. Julkaisen sen vielä tällä viikolla! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig