28. elokuuta 2018

Syksyn väri-ihastus sisustuksessa


Istuskelen juuri sängynlaidalla käpertyneenä tänään esiin ottamaani ja kesän kaapissa levänneen mohairhuovan syleilyyn. Parvekkeen ovi on auki, koti-ilma on mukavan raikas, kisu kehrää vieressäni, Heikki keitti meille iltateet ja olo on lämpöinen. On siis ehkä jo sopiva aika fiilistellä syksyä ja kirjoittaa pari riviä omasta tämän syksyn suosikkiväristäni pesämme sisustuksessa.Niin ihanalta kuin kesän vaaleat ja puhtaat värit kodissa tuntuivatkin, jokin syksyssä saa kaipaamaan ripauksen hieman murrettuja tai jopa tummia sävyjä. Loogisesti ajateltuna tämän pitäisi mennä juuri päinvastoin, sillä pimenevänä vuodenaikana (jolloin unen tarvekin lisääntyy), juuri kirkkaat tai puhtaat värit voisivat antaa kaivattua energiaa arkeen. Mutta niin vain joka syksy huomaan tämän kuvion toistuvan samalla totunnaisella kaavalla. Ehkä joku vuosi voisikin kokeilla pukea koti tummiin väreihin kesällä ja kokeilla, miltä värien vaihdos vaaleampiin tuntuu syksyllä. Jospa silloin vaaleat sävyt tuntuisivat syksyn tullen "niiltä oikeilta." Noh, mene ja tiedä.


Väri, joka tänä syksynä tuo meidän neliöihimme syksyn erityisesti mukanaan, on viininpunainen. Olemme tykänneet tästä sävystä kyllä jo aiemminkin, mutta nyt sitä tekisi mieli levittää kotiimme hieman laajalti. Mallailinkin tätä Finlaysonin pellavaista unityynyliinaa sohvallemme ja siitä inspiroituneena tilasin samalle paikalle pari viininpunaista samettityynynpäällistä H&M Homelta. Niiden kaverina sopii varmaan kivasti puinen itsetekemämme kansi Hayn tarjotinpöytäämme, joten kokoan tämän idean yhteen vielä toisessa postauksessa. Tässä kuitenkin pientä esimakua miltä tämän syksyn suosikkivärini meillä näyttää. Vielä kun sytyttää muutamat kynttilät ja levittää sohvalle lämpöisen huovan, niin syksy saa tulla!Millä fiiliksin te muuten odotatte syksyä? Itse kerron omista tunnelmistani edellisessä postauksessa, mutta olisi kiva kuulla teidän ajatuksia. Olisitteko olleet valmiita lämpimien kesäpäivien jatkumiseen vai oliko niiden määrä jo tarpeensa täyttänyt? Ehkä siellä on molempien ajatussuuntien omaavia?


Loppuun vielä muistutus Habitare-messujen lippuarvonnasta, joka päättyy keskiviikkona 29.8.2018. Pääset osallistuman kahden lipun arvontaan tässä Hotellifiilistä petauksessa ja lippuarvonta Habitareen -postauksessa. Mekin ollaan ystäväni kanssa messuille menossa. :)


SHARE:

4 kommenttia

 1. Tuo väri kyllä sopii teille todellakin 💕 se näyttää kuin nakutettu teille 😍 kuvat ovat äärimmäisen kauniita ❤

  Syksy on niiiiin tervetullut 🍁❤🍁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kecän jälkeen on ollut taas inspistä ottaa kamera esille. :)
   Viininpunainen on siitäkin kiva väri, että se on helposti yhdisteltävissä niin puhtaisiin kuin murrettuihin väreihin. Ja syksyyn väri sopii täydellisesti!

   Poista
 2. Täällä on myöskin vaalea saanut väistyä ja tilalle on tullut tummempia sävyjä. Kaunis tuo viininpunainen tyyny ja teidän olohuoneenne.
  Aurinkoista keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sielläkin syksy on siis pikkuhiljaa hiipinyt sisustukseen. Ja ei varmaan mene kovin kauaa kunnes taas taljat ja torkkupeitot pääsevät lämmittämään. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig