16. syyskuuta 2018

Pieni marmoripöytä olohuoneessa


Miten voikin yksi pienen pieni lisäys tuoda viihtyisyyttä kotiin! Ja miten se pieni detali tuli vastaan vieläpä ihan sattumalta! Kyse on siis jo otsikossa mainitusta sirosta marmoripöydästä, joka palvelee nyt olohuoneen sohvan vieressä. Ja arvatkaa mistä pöytä löytyi? Upeasti uudistuneesta Jyskistä, jonka yhtenä avajaistarjouksena tämä oli. Samaisesta pöydästä on olemassa myös suurempi versio, mutta meille sopii paremmin tämä pienempi. Ja siinä se seisoo ja tuo myös mukavasti lisää laskutilaa. Mitä pidätte?Tuli tässä pöydässä tosin yksi miinus vastaan sitä kootessa. Kokaminen oli itsessään tosi helppoa, mutta jostain syystä pöydän jalat eivät olleet täysin saman mittaiset toisiinsa nähden. Kuten kuvasta siis näkee, taaimmainen jalka vasemmalta on "paikattu" parilla jalkaa nostavalla huopatassulla. Olisihan pöydän toki varmasti voinut mennä reklamoimaan, mutta en millään jaksanut lähteä sitä tekemään, sitäpaitsi hieman boheemi luonteeni ei tällaisesta jaksa ottaa pulttia. Hyvin se pöytä siinä pysyy. Soleniinjustiinsa!Kodinsisustuksesta puheen ollen olisi kiva kuulla, olitteko te käymässä Habitare-messuilla? Me olimme ystäväni Katrin ja Heikin kanssa siellä lauantaina, mutta jostain syystä Heikki viihtyi paremmin siellä Hifi-messujen puolella, hahah! Katrin kanssa me fiilisteltiin muun muassa Familonin, Havi´s:inBe&Livin, Annon ja Gauhar Helsingin pisteillä. Oli kyllä tosi kivat messut ja sieltä inspiroituneena alankin nyt ompelemaan harmaasta sametista uuden päällisen itsetekemäämme sängynpäätyyn, johon muuten lisäsin vielä pari kerrosta vanulevyä. Saatan ommella päätyyn vielä napitkin, jei!


Toivottavasti teidän viikkonne sujui mukavasti. Oma alkuviikkoni tuntui jotenkin tosi sressaavalta, mutta onneksi se tasaantui loppuviikkoa kohden. Tajusin myös siinä samalla, että tulin viime postauksessa ottaneeni ihan turhaa stressiä blogin tulevasta postaustahdista. Eihän multa kukaan vaadi tai odota tiettyä määrää tekstiä ja kuvia kuukaudessa tai samanlaista postaustahtia kuin ennen koulua. Arjen täyttyessä nyt siis opiskelusta on sanomattakin selvää, että aika blogille vähenee. Joten tulen tuottamaan tänne sisältöä vastaisuudessakin ilon ja fiiliksen mukaan ja tiedän, että sen te ymmärrätte. <3SHARE:

6 kommenttia

 1. Se on 💖 kuin tehty teille! Ja nämä kuvasi puolestaan suuresti iloa tuomaan tänne puolen 💖

  Messut olivat aivan ihanat, odotin tosi kovaa ja oli kaiken odotuksen arvoiset 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me taidettiin käydä messuilla eri päivinä?🤔 itsellenikin messut olivat laatuaan ensimmäiset ja pidin niistä tosi paljon selkeytensä vuoksi!

   Ja kiitos kauniista sanoista! Kameran säädöt on näissä kuvissa vähän sinne päin, mutta kiva, että fiilis kuitenkin välittyi! ☺️💗

   Poista
 2. Moi!

  Avain ihana pöytä! Mun marmorihuuma on edelleen suuri ja ihastelen paljon kaikkea marmorijuttuja! Olen pitkään haaveillut meille marmorisohvapöytää, mutta jostain syystä en ole sitä vielä hankkinut.

  Täytyy kyllä sanoa, että teillä on yksi kauneimmista kodeista mitä olen blogimaailmassa nähnyt! Niin rauhallista, mutta samalla tosi kaunista ja tyylikästä!

  Itseltä jäi messut väliin duunien vuoksi, mutta ehkä ensi vuonna! heh :D

  -A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Anna! Olet varmasti yksi myönteisin ja kannustavin ihminen täällä blogistaniassa! Ihana kuulla, että koet vaatimattoman kotimme inspiroivaksi! Saan tosi paljon iloa siitä, että voin omalta osaltani jakaa hyvää eteenpäin blogini kautta ja palautteesi sai minut tuntemaan, että olen tavoitteessani onnistunut. Kiitos todella paljon! <3

   Tästä marmoripöydästä on muuten myös suurempi versio ja näin siitä postauksen Caritan hurmaavassa Char and the City-blogissa muutama päivä sitten. Sopiskohan pöytä teille? :)

   Poista
 3. Ihanan näköistä! Mikä tuon pöydän halkaisija on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöydän halkaisija on 40 cm, eli siihen mahtuu juuri sopivasti soma pieni asetelma ja vaikka teekuppi viereen. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig