27. lokakuuta 2018

Vaalean olohuoneen tunnelmaa


Viikonloppuheipat täältä pienestä pesästämme! Olohuoneen kuvia ei ole näkynyt blogissa vähään aikaan, joten nyt on korkea aika paikata tämä pikkuruinen aukko. Mitään sen kummoisempia muutoksia ei ole olkkarimme sisustuksessa tapahtunut, mutta fiilisteltäisiinkö hetki kynttilän valossa?Monien muiden tapaan meillä nautitaan hämyisten iltojen tunnelmasta kynttilöiden tuikkeessa. Tai ei oikeastaan ole väliä onko ilta vai aamu; kun pieni hämärähyssyn fiilistely on paikallaan, otetaan silloin tuikut ja stidit esiin. Kuten myös nyt, kun aletaan katsomaan tämän kauden toista Putous-jaksoa. Heikki juuri keittääkin meille ohjelman kylkeen kuumat raakakaakaot, joiden herkullisen reseptin voit lukea tästä aiemmasta postauksesta


Olohuoneemme vaalean ilmeen sekaan on tulossa pian ripaus mustaa ja hopean väriä H&M Homen Classic Collectionin tyynynpäällisillä ja kynttilänjaloilla. Vaikka shoppailen nykyään tosi harvoin ja vaatteitakin tykkään pääosin ostaa käytettyinä, pieni ripaus uutta syksyn sisustukseen on välillä paikallaan. 

Tulikin muuten vaatteista mieleen, että minulla on etsinnässä talvea varten muun muassa pitkä toppa-, tai untuvatakki. Käytän kokoa 36, joten jos sinulla on Zadaa-app käytössäsi ja sattumoisin myyt talvitakkia, niin ilmianna tämän aplikaation profiilisi minulle vaikka Instagramissa viestinä. Olisi tosi kiva ja kiitos jo etukäteen!

Nyt tämä rouva laittaa läppärin kiinni ja alkaa nauttimaan vapaaillasta rakkaan kainalossa. Kerroinko jo muuten, että meidän hurja nelijalkainen peto saalisti tällä viikolla linnun (EIKÄ)! Pahaa aavistamaton tirppa oli eksynyt parvekelaseista huolimatta Rönnin valtakuntaan ja lopputuleman voittekin arvata. En ymmärrä miten meidän karvatassu voi olla tuollainen pyydystäjä. ;) Noh, onneksi en itse ollut kotona näkemässä kyseistä episodia. Sattuvasti ystäväni minulle tapahtuneen tiimoilta tänään viestitti:"Älä koskaan luota kissaan. Se esittää mammanpoikaa mut peto on irti kun silmä välttää." Se on JUST niin!

SHARE:

4 kommenttia

 1. Olohuoneenne on todella tyylikäs, tunnelmallinen ja kaunis ❤ nämä kolme sanaa kuvaavat mielestäni parhaiten 💛

  Voi Rönniä, olipa pojalla aika jännitys näytelmä! 🤩

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myös Rönnin palvelijoilla oli näytelmässä aika jännät paikat! Ja kiitos! <3

   Poista
 2. Aivan ihana tunnelma <3 Teidän olkkari on kyllä niin ihana!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig