7. marraskuuta 2018

Lasipullot kynttilänjalkoina


Viime lauantaina Heikin soittaessa eräissä häissä meillä oli samaan aikaan ystävieni kanssa tyttöjen ilta. Ilta oli tosi rentouttava ja siitä jäi hyvien muistojen lisäksi ystävieni tuomia kauniita neilikoita. Nuo kestävät nuput ovat tosi sööttejä ja ihastuttavat parasta aikaa maljakossa olohuoneemme vitriinissä. Vitriinissä siksi, ettei kisu pääse niitä jyrsimään; Rönneli kun on hellyyden kaipuissaan varsin utelias kiehnäämään itselleen kotimme kaikki pinnat - kukat mukaan lukien.


Neilikoita ihastellessa tuli mieleen kokeilla, miltä ne näyttäisivät lasipullon sisällä pullon toimittaessa samalla kynttilänjalan virkaa. Näin kukat ovat esillä pöydällä, mutta kuitenkin Rönnelin ulottumattomissa. Ideanhan voisi toteuttaa myös vaikka havuilla tai yrteillä, kuten vaikka rosmariinilla. Ja kun kukat tai yrtit kuivuvat pullon sisällä, ne on helppo kipata sieltä pois.



Tällainen helppo DIY ei vie paljon aikaa, mutta tuo sitäkin enemmän vaihtelua niin sanottuihin normi-kynttilänjalkoihin. Ja lasin ollessa itsessään tosi kaunis elementti, se välkehtii nätisti liekin loisteessa. 

Tulisiko mieleen muita tapoja koristella pullot? :)

SHARE:

2 kommenttia

 1. Apua miten ihanilta noi näyttää! Niin täydellisen hempeiltä ja samaan aikaan tyylikkäiltä <3 Tätä pitää ehottomasti itelläkin testata :)

  https://erelkee.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kasveja tai koristeluja vaihtamalla pullot mukautuvat moneen makuun! Tosi kiva, että ideasta on sinulle iloa! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig